Unified Messaging konference - 20.6.2007 Praha

Integrace s dalšími IT systémy - s elektronickou poštou MS Exchange a Lotus Notes, Integrace s MS Office

Thursday, 7. June 2007

Vážení zákazníci,

jménem společnosti IBM Česká republika, s. r. o. a Avnet s. r. o.  a KAISER DATA s.r.o. bychom vás rádi pozvali na konferenci věnovanou nasazení a využití nástrojů pro zasílání okamžitých zpráv. Účastníkům budou předvedeny možnosti využití softwaru IBM Sametime z pohledu uživatele a příklady jeho rozšiřování. Na konferenci vystoupí odborníci z řad IBM a obchodních partnerů IBM, kteří se na nasazení produktu IBM Sametime specializují.

Sametime 7.5.1

Dnes je zcela běžné, že nástroje pro zasílání okamžitých zpráv dokáží zabezpečit nejenom přenos textu, ale přidávají i hlas (VoIP), video, otisky obrazovek. Moderní organizace proto šetří čas i prostředky právě použitím nástrojů instant messagingu, organizují společné schůzky prostřednictvím www prohlížečů (web konference) a zpřístupňují důležitá data velmi elegantním způsobem v běžném pracovním prostředí uživatele.

Rádi bychom Vám předvedli nejenom jak tyto nástroje vypadají dnes, ale zejména to, jak mohou být kombinovány s dalšími systémy a jak výrazně mohou Vaši práci optimalizovat a posunout její kvalitu do jiné úrovně. Budete tak moci shlédnout možnosti propojení s telefonními ústřednami, inicializaci a průběh telefonního hovoru z běžného PC, předvedeme Vám integraci instant messagingu v kancelářském balíku, ukážeme Vám tyto nástroje v PDA zařízeních a zjistíte, jak lze snadno zobrazovat stav závazků a pohledávek, aniž byste museli mít spuštěné účetnictví.

Aplikace pro zasílání okamžitých zpráv se stávají běžnou součástí pracovního dne každého uživatele. Je odhadováno, že v roce 2010 bude více než 70 % současných poštovních uživatelů využívat jako primární zdroj komunikace korporátní instant messaging.

Každý účastník si tak může hned na místě udělat představu, které funkce jsou pro něj ihned využitelné a nakolik mu ulehčí práci. Organizace budou moci zjistit, kterých výhod mohou začít ihned využívat, jak určité procesy optimalizovat a jak ušetřit náklady.

Účast je bezplatná. Počet míst je omezen. Začínáme přesně v 9.30 hod.

Registraci najdete na : www.ps.avnet.com/cz/SAMETIMEdiplomat

Pokud se rozhodntete přijít, určtitě se tam uvidíme. Budu přednášet od 10:30 na téma Integrace s dalšími IT systémy - s elektronickou poštou MS Exchange a Lotus Notes, Integrace s MS Office.

zdroj: http://www.lotus-notes.cz/ 

 


systém spravován pomocí webmaker.ooo.cz
©2006-2024 Tomáš Hanus | ixulot | ixodesign.cz | RSS