Miranda na USB flash disku

Miranda - přenositelná aplikace

Wednesday, 5. September 2007

Miranda na USB flash disku

Asi netřeba představovat instant messaging klienta Mirandu. Každý z nás asi používá nějaký nástroj pro real-time komunikaci. Osobně používám Mirandu. Občas se dostávám do situace, kdy se potřebuji s někým spojit třeba v internetové kavárně nebo na počítači, který nepatří výhradně mě, a potřebuji využít vlastnosti Mirandy například kvůli historii a dalším funkcím. To by však znamenalo nainstalovat Mirandu a nakonfigurovat ji.

Miranda IM

Portable application [Přenositelné aplikace]

Portable application jsou tak zvané přenositelné aplikace. Tyto aplikace není třeba instalovat. Všechny soubory, knihovny, a další potřebné části daného programu fungují i při kopírování do jiné složky. Na stránkách portableapps.com jich najdete spousty. Najdete i zde právě Mirandu. Takovéto aplikace tedy můžete přenášet na USB flash disku a nemusíte se starat o problémy při instalaci a odinstalování. Miranda na USB flash disku je plnohodnotný klient IM s historií a pluginami na připojení do různých sítí (ICQ, IRC, AIM, MSN a dalších).

Po stáhnutí naistalujte Mirandu na přenosné zařízení. Stačí pouze nastavit preferované sítě, uživatelské účty, hesla a Miranda na USB flash disku je k použití.

 


systém spravován pomocí webmaker.ooo.cz
©2006-2024 Tomáš Hanus | ixulot | ixodesign.cz | RSS